Fragment Art & Paintings | Gallerimo Fragment Art by Ingrid Otte
Gallerimo Fragment Art by Ingrid Otte
Gallerimo,Ingrid Otte,goedkoop,voordelig,auto,leuk,dagje uit,weekendje weg,aanbieding,hotel,muur,huis,verf,foto,download
797
page-template-default,page,page-id-797,edgt-core-1.2,none,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,has_general_padding,vigor child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

FRAGMENT ART

Door de combinatie van ‘koud’ materiaal en ‘warme’ en sfeervolle afbeeldingen probeer ik een mooi spanningsveld te creëren. Dit wordt versterkt door de manier waarop ik de fotofragmenten plaats (sommige ingezoomd, andere juist uitgezoomd) en het verschil van perspectief. Zo blijft het werk boeiend om naar te kijken.

 

Ieder werk heeft een eigen thema en is opgebouwd uit minimaal 45 fragmenten van foto’s. Deze foto’s heb ik in het dagelijks leven gemaakt. Thuis, op straat, in een café of op vakantie. Het zijn werken die uitnodigen tot kijken, blijven kijken en waarin je steeds nieuwe dingen ontdekt. Van sommige fragmenten is direct duidelijk wat het is, van andere kom je het nooit te weten.

 

Het digitale bestand laat ik drukken op hoogwaardig papier en wordt verwerkt achter een plexiglas plaat. Deze heeft een afmeting van 100x100cm en is afgewerkt met een glanzende rand en een ophangprofiel. De sfeervolle werken hebben een luxe uitstraling, zijn toegankelijk en passen in vrijwel ieder interieur, zowel in zakelijke als in huiselijke setting. Iedere thema heeft een gelimiteerde oplage van 67 stuks. De panelen worden gesigneerd en genummerd.

Sommige thema’s kunnen ook op ander materiaal worden aangeboden. Niet ieder thema leent zich hiervoor.

Ik informeer je graag over de mogelijkheden. 

 

 

Iedere thema heeft een gelimiteerde oplage.

 

Onderstaande afbeeldingen zijn slechts fragmenten van volledige werken.

Onder het kopje Portfolio kun je de werken in het geheel ontdekken.

roest-fragment
Fragment Art by Ingrid Otte
groen-fragment
Is je nieuwsgierigheid gewekt?

 

Kom de werken dan in het echt bekijken.

error: Interesse? Neem contact met me op.